Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

BRAUN EASY CLICK BEARD TRIMMER ΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΑ

Braun

490-BRA-4743

Νέο

Αναβαθμίστε την ξυριστική μηχανή σας σε εργαλείο περιποίησης για τα γένια σας 3 σε 1 για απόλυτη ακρίβεια και 100% έλεγχο του στυλ σας! Με το εξάρτημα αυτό μετατρέπεται τη ξυριστική σας μηχανή σε μηχανή περιποίησης για τα γένια σας με πέντε διαφορετικά μήκη κοπής!

Περισσότερες πληροφορίες

€ 24.90

με ΦΠΑ
  • Αναβαθμίστε την ξυριστική σας μηχανή με αυτό το εξάρτημα EasyClick Beard Trimmer
  • Πέντε διαφορετικά μήκη κοπής για τέλειο στυλ γενειάδας (1, 2, 3, 5 και 7mm)
  • Οι τρίχες εγκλωβίζονται στο στοιχείο κοπής για να μειώσουν σημαντικά 
  • Συμβατό με ξυριστικές μηχανές νέας γενιάς Series 5, Series 6, Series 7 για άνδρες
  • Κεφαλή και χτένες  πλένονται πλήρως κάτω από τρεχούμενο νερό
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.