Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

BRAUN SMART CARE 5434 ΒΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ & ΦΟΡΤΙΣΗΣ 4 ΣΕ 1 4210201265948

Braun

490-BRA-5948

Νέο

Νέα έξυπνη βάση Smart Care 4 σε 1 της Braun συμβατή με μηχανές σειράς 5, 6, 7. Προσφέρει καθαρισμό της μηχανής σας, αυτόματη φόρτιση, λίπναση λεπίδων και επιλογή κατάλληλου προγράμματος για την καλύτερη συντηρηση της μηχανής σας! 

Περισσότερες πληροφορίες

€ 38.90

με ΦΠΑ
  • Αναβαθμίστε την ηλεκτρική σας ξυριστική μηχανή με τη βάση SmartCare 4 σε 1
  • Συμβατή με ξυριστικές μηχανές νέας γενιάς Series 5, Series 6, Series 7
  • Υγιεινός καθαρισμός αφαιρώντας τα σωματίδια των μαλλιών και του δέρματος από την ξυριστική μηχανή σας
  • Αυτόματη φόρτιση
  • Λίπανση λεπίδων
  • Έξυπνη επιλογή προγράμματος για καλύτερη συντήρηση
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.