Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Morphy Richards Evoke 162520 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ

Morphy Richards

441-MOR-162520

Νέο

Ιδανική καφετιέρα για τους λάτρεις του καφέ! Διαθέτει προγραμματιζόμενο χρονοδιακόπτης για να ξυπνάτε με φρέσκο ​​καφέ και τεχνολογία ψεκασμού για πληρέσετρη γεύση.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 49.90

με ΦΠΑ
  • Γρήγορη λειτουργία παρασκευής καφέ
  • Προγραμματιζόμενος χρονοδιακόπτης για να ξυπνάτε με φρέσκο ​​καφέ
  • Τεχνολογία ψεκασμού για να δημιουργήσετε μια πληρέστερη γεύση
  • Ρυθμιζόμενος επιλογέας αντοχής καφέ
  • Χωρητικότητα 1,25L για έως και 10 φλιτζάνια
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.