Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

BELDRAY GRILL 2646 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ

446-BDR-2646

Νέο

Γκριλιέρα επιτραπέζια με αντικολλητική πλάκα που διαθέτει πέντε χώρους ψησίματος. Κάθε χώρος ψησίματος έχει διαφορετική επιφάνεια ώστε να μαγειρεύεται ταυτόχρονα διαφορετικά φαγητά χωρίς να μπερδεύονται οι γεύσεις. H πλάκα αφαιρείται για εύκολο σερβίρισμα αλλά και καθάρισμα.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 39.90

με ΦΠΑ
  • Αντικολλητική πλάκα που διαθέτει πέντε χώρους ψησίματος
  • Λειτουργία προθέρμανσης: η φωτεινή ένδειξη σβήνει όταν το γκριλ φτάσει την επιλεγμένη θερμοκρασία
  • Ισχύς: 1500W
  • Αφαιρούμενη πλάκα για εύκολο πλύσιμο
  • Ενσωματωμένος δίσκος για συγκέντρωση λίπους
  • Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία
  • Το αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας σας επιτρέπει να το μεταφέρετε κατευθείαν στο τραπέζι ώστε να διατηρείτε το φαγητό ζεστό, με ασφαλείς πλευρικές λαβές για τη μεταφορά της σχάρας από την κουζίνα
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.