Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποφυγή συνωστισμού μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη μας ΜΟΝΟ στην περίπτωση που έχετε λάβει από εμάς email με την ημέρα και την ώρα παράδοσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Prolectrix EF0277BGP Cordless 2 in 1 Ηλεκτρική σκούπα

Prolectrix

485-BDR-0277

Νέο

Η σκούπα Prolectrix έχει ελαφρύ εργονομικό σχεδιασμό και επαναφορτιζόμενη μπαταρία 22,2V Li-ion για εύκολο καθαρισμό από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

Με δυνατότητα 45 λεπτών λειτουργίας μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε ολόκληρο το σπίτι σας με μία μόνο φόρτιση.

Διαθέτει τηλεσκοπικό σωλήνα ώστε να μπορείτε να σκουπίζετε με μεγαλύτερη ευκολία και ισχυρή αναρρόφηση για βαθύ καθαρισμό.

Διαθέτει εξάρτημα για γωνίες, βούρτσα και εξάρτημα πολλαπλών χρίσεων έτσι ώστε να μπορείτε να καθαρίσετε ευκολά παντού.

Αποθηκεύεται εύκολα

Περισσότερες πληροφορίες

€ 79.90

με ΦΠΑ

€ 169.90 με ΦΠΑ

-€ 90.00

Χαρακτηριστικά

Ταχύτητες:  2

Εξαρτήματα: τηλεσκοπικός σωλήνας, εξάρτημα για γωνίες, εξάρτημα βούρτσας, εξάρτημα πολλαπλών χρίσεων

Χωρητικότητα: 0,6 λίτρα

Χωρητικότητα όγκου: 0,6 λίτρα

Τάση: 22.2V Li-ion

Αυτόματη διακοπή λειτουργίας

Διάρκεια λειτουργίας: 45 λεπτά

Ειδικά χαρακτηριστικά: ασύρματο, συμπαγές, κυκλωνικό

Βάρος 1.3 Kg

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.