Αγαπητοί πελάτες,

 

Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά και τηλεφωνικά στο 216 800 2211 λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής.


Όμως, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης των αρμόδιων αρχών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, από αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών στον χώρο μας.


Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε με υπευθυνότητα και ευθύνη μας να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων προστατεύοντας εσάς και τους συνεργάτες μας.


Με εκτίμηση,

Mercato.gr

ORAL-B 3010 STARWARS ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ 4210201193616

Braun

470-BRA-3010STR

Νέο

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με μπαταρίες που περιλαμβάνονται.

Κατάλληλη για παιδιά από 3 ετών και άνω.

Διαθέτει ένα περιστρεφόμενο άκρο για πιο αποτελεσματική αφαίρεση της πλάκας από τις επιφάνειες των δοντιών και ένα σταθερό άκρο με διασταυρούμενες ίνες για πιο αποτελεσματικό καθαρισμό των διαστημάτων ανάμεσα στα δόντια.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 6.90

με ΦΠΑ
  • Παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα από την Oral-B 
  • Τέλειος καθαρισμός των δοντιών χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη περιστρεφόμενη κεφαλή
  • Κατάλληλη για παιδιά από 3 ετών και άνω
  • Εργονομική λαβή ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά
  • Μπαταρίες ΑΑ περιλαμβάνονται
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.