Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

BISSELL SmartClean 2274N ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ

Bissell

487-BSL-2274

Νέο

Η ηλεκτρική σκούπα BISSELL® SmartCleanTM διαθέτει ένα έξυπνο ακροφύσιο πολλαπλών επιφανειών με τεχνολογία edge cleaning, για να καθαρίζει άψογα τις δύσκολες περιοχές, ανεξάρτητα από τον τύπο του δαπέδου. Εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό, το SmartClean προσφέρει το ισοδύναμο 2000W ισχύς αναρρόφησης παρέχοντας εξαιρετική καθαριότητα και απομάκρυνση σκόνης. Είναι ιδανικό για όλες τις χρήσεις.

Οι τρίχες καθαρισμού ακμών επιτρέπουν την εύκολη απομάκρυνση των επίμονων ακαθαρσιών και συντριμμάτων που τα περισσότερα ακροφύσια πάτωμα αγωνίζονται να πάρουν. Το πατενταρισμένο σύστημα CyclonicSpoolingSystem (TM) παρέχει ισχυρή αναρρόφηση και διαθέτει HygienicEmptying για την εύκολη απομάκρυνση της βρωμιάς από τη δεξαμενή στον κάδο χωρίς να φτάσει στο εσωτερικό, διατηρώντας τα χέρια σας καθαρά. Η εργονομική λαβή με ενσωματωμένη βούρτσα σκόνης για βολικό καθαρισμό επίπλων και πάνω επιφανειών δαπέδου. Οι ψηφιακοί έλεγχοι απορρόφησης τριών ταχυτήτων παρέχουν εξατομικευμένο καθαρισμό για χαλιά, γυμνά δάπεδα και ευαίσθητες επιφάνειες δαπέδων.

Ακροφύσιο πολλαπλών επιφανειών με τρίχες καθαρισμού άκρων

Πατενταρισμένο σύστημα υγιεινής εκκένωσης

Έλεγχοι ψηφιακής αναρρόφησης

Ενσωματωμένη βούρτσα σκόνης

Βελτιστοποιημένη για ενεργειακή απόδοση, με δύναμη αναρρόφησης ισοδύναμη με 2000W

Περισσότερες πληροφορίες

€ 149.00

με ΦΠΑ

€ 199.00 με ΦΠΑ

-€ 50.00

Επιφάνεια: Σκληρή επιφάνεια δαπέδων, Ξύλινα Δάπεδα

Χρώμα: Μπλε, Ασημί, Τιτάνιο

Επίπεδο θορύβου: 79 dB

Ισχύς: 750W (= 2000W)

Dirt Bin Χωρητικότητα: 3 L

Τηλεσκοπικό χερούλι: Ναι

Μήκος καλωδίου: 9 m

Έλεγχοι στη λαβή: Ναι

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.