Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

SKULLCANDY INK'D 2 W/MIC (S2IKDY-003) BLACK

Skullcandy

262-SKL-S2IK

Νέο

Τα ακουστικά Skullcandy INK'D 2 ήρθαν για να σου δώσουν ποιοτικό ήχο στις αγαπημένες σου ασχολίες. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απομονώνει τους εξωτερικούς θορύβους και να προσφέρει δυνατά μπάσα για να ακούς την αγαπημένη σου μουσική και να βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες με την απόλυτη ποιότητα ήχου.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 14.90

με ΦΠΑ

Σχεδιασμένο με άκαμπτα και μαλακά υλικά, το Ink'd 2 είναι κάτι περισσότερο από ένα κομψό ακουστικό. Διαθέτει ανθεκτικό περίβλημα και μαλακό τζελ αυτιού από σιλικόνη συνδυασμένο με Supreme Sound. Το επίπεδο καλώδιο του Ink'd 2, προσθέτει επιπλέον άνεση και ελαχιστοποιεί τα μπερδέματα.

Ένα μόνο κουμπί
Το τηλεχειριστήριο με το ένα μόνο κουμπί και με μικρόφωνο μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις, να αναπαράγει μουσική και να περιηγείται μέσα στα κομμάτια.

Επίπεδο καλώδιο
Το εξαιρετικά ανθεκτικό επίπεδο καλώδιο ελαχιστοποιεί τα δυσάρεστα μπερδέματα και προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση.

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.