Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

BISSELL SpinWave 20522 Ηλεκτρική σφουγγαρίστρα

Bissell

487-BSL-20522

Νέο

Η Bissell SpinWave είναι μια ισχυρή και εύκολη στη χρήση ηλεκτρική σφουγγαρίστρα που μειώνει την προσπάθεια καθαρισμού με μαξιλάρια περιστροφής ισχύος. Το λεπτό σύστημα σκουπίσματος σάς επιτρέπει να ελέγχετε την απελευθέρωση νερού και να εφαρμόζετε βέλτιστη υγρασία για να καθαρίζετε προσεκτικά τις σκληρές επιφάνειες δαπέδου. Χρησιμοποιήστε τα μαλακά μαξιλαράκια αφής για να καθαρίσετε απαλά τα σκληρά δάπεδα και το ισχυρό τρίψιμο για δύσκολες, κολλώδεις βρομιές .

Περισσότερες πληροφορίες

€ 196.99

με ΦΠΑ

Γενικά Χαρακτηριστικά

Καθαρισμός επιφάνειας: Λεπτά ξύλινα πατώματα

Χρώμα: Τιτάνιο

Τεχνικές προδιαγραφές

Μήκος καλωδίου (m): 6,7 m

Έλεγχοι δακτύλων: Ναί

Περιλαμβάνεται στο κουτί

1x Spinwave, φόρμουλα καθαρισμού δαπέδων πολλαπλών επιφανειών, φόρμουλα ξύλινων δαπέδων, 2x μαξιλαροθήκες, 2 μαξιλάρια μαλακής σφουγγαρίστρας, οδηγός χρήσης

Μπλοκ σφουγγαρίστρας

Εξάρτημα Mop Pad: Σώμα - 87% Πολυεστέρας, 13%

Βρόχος καθαρισμού νάιλον - 100% πολυπροπυλένιο

Soft Mop Pad: Σώμα - 92% πολυεστέρα, 8% νάυλον

Επίπεδο θορύβου (dB): 56 dB (A)

Μέθοδος ένδειξης ψεκασμού: Ψεκάστε μπροστά

Περιστρέψτε το κεφάλι: Ναί

Εκκίνηση για την εξάλειψη της λύσης

Ναι - Στην Άνω Χειρολαβή

Υγρή και ξηρή αναρρόφηση: 0,83 L

Βάρος: 4,31 kg

Αφαιρούμενη δεξαμενή νερού: Ναί

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.