Αγαπητοί πελάτες, 

Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 10 Αυγούστου έως και τις 17 Αυγούστου. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα αυτό θα αποσταλούν από τις 18 Αυγούστου και μετά. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές!

Audio Technica ATH-CKX5

Audio Technica

262-ATH-CKX5

Νέο

Audio-Technica ATH-CKX5 Black Sonic Fuel In Ear Headphones

Περισσότερες πληροφορίες

€ 24.90

με ΦΠΑ

Η μουσική είναι η ενέργειά σας για τη ζωή - το καύσιμο για την καρδιά και την ψυχή σας. Τα ακουστικά SonicFuel έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ενεργή, καθημερινή χρήση, για να σας ωθήσουν, παρέχοντας εξαιρετική άνεση, στυλ και μια συναρπαστική εμπειρία ακρόασης που ποτέ δεν ακούγεται τεχνητή, επεξεργασμένη ή φιλτραρισμένη. Απλά καθαρή ηχητική καλοσύνη για το ρυθμό υψηλών οκτανίων της ζωής σας. Τα ακουστικά in-ear της σειράς ATH-CKX5 SonicFuel διαθέτουν δυνατότητα προσαρμογής στο χώρο, παρέχοντας μοναδική άνεση εκτός από τον βέλτιστο ήχο. Η διαμόρφωση του άκρου C βρίσκεται μέσα στο αυτί όπου ασφαλίζεται στη θέση του για μεγαλύτερη σταθερότητα. Ενα στρογγυλό στήριγμα που περιστρέφεται 360 ° προσαρμόζεται στην μοναδική γωνία του αυτιού σας για εξατομικευμένη εφαρμογή και βελτιωμένη μόνωση.

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.