Αγαπητοί πελάτες,

 

Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε καθημερινά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά και τηλεφωνικά στο 216 800 2211 λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιτάσσουν οι κανόνες υγιεινής.


Όμως, σε συνέχεια της σχετικής απόφασης των αρμόδιων αρχών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, από αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών στον χώρο μας.


Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε με υπευθυνότητα και ευθύνη μας να προβούμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων προστατεύοντας εσάς και τους συνεργάτες μας.


Με εκτίμηση,

Mercato.gr

Waterpik WP-450E

WATERPIK

470-WAP-P450

Νέο

Waterpik Cordless Plus Water Flosser

Διπλό σύστημα ελέγχου πίεσης με χαμηλή ρύθμιση για ευαίσθητα ούλα και υψηλή για βαθύ καθαρισμό
Προηγμένος εργονομικός σχεδιασμός με αντιολισθητική λαβή
Η δεξαμενή μπορεί να γεμίσει χωρίς απομάκρυνση
Βολική, επαναφορτιζόμενη τροφοδοσία ρεύματος
Δεν χρειάζονται μπαταρίες
Εύκολο στην αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιείται
Οι άκρες περιστρέφονται 360 μοίρες για να φτάσουν σε όλες τις περιοχές του στόματος
Η χωρητικότητα της δεξαμενής είναι 210 mL (7 oz)
Το εύρος πίεσης είναι 45 έως 75 psi.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 88.00

με ΦΠΑ

Το WaterPik Cordless Plus Flosser WP-450 εξαλείφει το 99,9% της οδοντικής πλάκας στις ζώνες που έχουν υποστεί αγωγή. Με μία χρήση ανά ημέρα, βελτιώνει την υγεία των ούλων μέχρι και δύο φορές πιο αποτελεσματικά από το οδοντικό νήμα. Επιπλέον είναι πιο εύκολο στη χρήση. Ιδανική για τα "συδεράκια" και τις οδοντοστοιχίες, καθαρίζει γύρω τους χάρη σε ειδικές άκρες. Κάνει πραγματικό μασάζ και γυμνάζει τα ούλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με στοματικό διάλυμα.

Χαρακτηριστικά: - Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες - Περιστροφή 360 ° - Πλήκτρο απελευθέρωσης άκρου - Προηγμένη εργονομική σχεδίαση (ευκολία χειρισμού) - Δοχείο εύκολης πλήρωσης - Σύστημα ελέγχου διπλής πίεσης - 45 δευτερόλεπτα χρήσης με την υπάρχουσα χωρητικότητα νερού

Διαθέτει 4 ακροφύσια: - Κλασσικό για γενική χρήση - Πλακέτα για εμφυτεύματα, στέμματα, γέφυρες και σιδεράκια  -Ορθοδοντικό για σιδεράκια - Καθαρισμό γλώσσας για δροσερη αναπνοή.

Η συσκευασία Περιέχει
1 x Waterpik Ultra ασύρματο πίδακα οδοντικού νερού WP450
1 x 210 ml δεξαμενή
1 x φορτιστή
1 x Πρότυπο ακροφύσιο
1 x Ορθοδοντική άκρη
1 x καθαριστικό για την γλώσσα

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.