Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποφυγή συνωστισμού μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη μας ΜΟΝΟ στην περίπτωση που έχετε λάβει από εμάς email με την ημέρα και την ώρα παράδοσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

PROTON HOME CH-2000BT TURBO CONVECTOR WHITE COLOR 2000W

Proton Home

721-PRO-TRB2

Νέο

O θερμοπομπός PROTON HOME CH-2000BT έχει τρεις δυνατότητες ρύθμισης λειτουργίας στα 750, στα 1250 και στα 2000W, οι οποίες προσφέρουν αποτελεσματικότερη θέρμανση αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας. Έχει μέγιστη ισχύ 2000 W και ρυθμιζόμενο θερμοστάτη, ο οποίος ελέγχει αυτόματα τη θερμοκρασία του χώρου. Διαθέτει προστασία ενάντια στην υπερθέρμανση και σας προσφέρει την δυνατότητα να το τοποθετήσετε επιδαπέδια ή στον τοίχο. Διαθέτει ενσωματωμένο ανεμιστήρα για τη ταχύτερη θέρμανση του χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 24.90

με ΦΠΑ

€ 44.90 με ΦΠΑ

-€ 20.00

Με ενσωματωμένη λειτουργία αερόθερμου

3 βαθμίδες Θέρμανσης 750W/1250W/2000W

Ρυθμιζομενος θερμοστατης

Διακόπτης ασφαλείας σε περίπτωση ανατροπής

Διαστάσεις 58*14*39εκ.

Πιστοποιητικά CE GS

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.