Αγαπητοί πελάτες, 

Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από τις 10 Αυγούστου έως και τις 17 Αυγούστου. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα αυτό θα αποσταλούν από τις 18 Αυγούστου και μετά. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Σας ευχόμαστε καλές διακοπές!

Denon DP-29F Silver Πλήρως Αυτόματο Πικάπ

Denon

139-DEN-DP29

Νέο

Έφτασε η ώρα να ενεργοποιήσετε εκ νέου την κυκλική ακρόαση των δικών σας δίσκων βινυλίου. Το DP-29F διαθέτει ενσωματωμένη διόρθωση RIAA, για να μπορείτε να το συνδέσετε στο σύστημά σας, μέσω κανονικής αναλογικής σύνδεσης.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 145.00

με ΦΠΑ

Το DP-29F είναι κατασκευασμένο με ακρίβεια από άκαμπτο χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο για παραγωγή ομοιόμορφης αδρανειακής μάζας για εξαιρετικά σταθερή περιστροφή του πλατό, βασικού παράγοντα ήχου υψηλής πιστότητας κατά την αναπαραγωγή. Το πλατό διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που ξεκινά την αναπαραγωγή του δίσκου με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου και τελειώνει την αναπαραγωγή στο τέλος του δίσκου, γυρίζοντας τον βραχίονα στην αρχική του θέση και σταματώντας την περιστροφή του πλατό. Το σύστημα αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα γρατσουνίσετε ακούσια τους δίσκους σας κατά την αναπαραγωγή τους. Υπάρχει, επίσης, μηχανισμός χειροκίνητης ανύψωσης, που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τη βελόνα στο δίσκο οποτεδήποτε θελήσετε, κι έτσι μπορείτε να παρακάμψετε ένα τραγούδι ενδιάμεσα σε μία πλευρά του δίσκου.

Το DP-29F διαθέτει ενσωματωμένο ισοσταθμιστή πικάπ για σύνδεση της συσκευής σε ολοκληρωμένο ενισχυτή που δεν έχει δική του προενίσχυση πικάπ. Το πλατό αυτό κινείται από ένα DC servo μοτέρ και ένα σύστημα με ιμάντα σε ταχύτητα 33 1/3 ή 45 rpm (στροφών ανά λεπτό). Διατίθεται με κεφαλή MM, κι έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε την προσωπική σας συλλογή αναλογικών δίσκων μόλις συνδέσετε το DP-29F στο οικιακό σας hi-fi σύστημα. Εγγύηση δύο-ετών για Καινούριο και ενός-έτους για Ανακατασκευασμένο μοντέλο.

Χαρακτηριστικά

  • Πλατό από χυτοπρεσσαριστό αλουμίνιο
  • Κίνηση με ιμάντα
  • Ενσωματωμένος ισοσταθμιστής phono ελεγχόμενος με διακόπτη (είναι δυνατή σύνδεση σε είσοδο-AUX)
  • Περιλαμβάνεται κεφαλή MM
  • Κομψό μέγεθος 
Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.