Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποφυγή συνωστισμού μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη μας ΜΟΝΟ στην περίπτωση που έχετε λάβει από εμάς email με την ημέρα και την ώρα παράδοσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Severin KA 4497 Καφετιέρα Φίλτρου

Severin

441-SEV-4497

Νέο

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ 1000 WATT ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΘΗΚΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΠ ΡΟΗΣ 

Περισσότερες πληροφορίες

€ 17.45

με ΦΠΑ

€ 54.90 με ΦΠΑ

-€ 37.45

Λειτουργία ενίσχυσης αρωμάτων για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση του καφέ

Περιστρεφόμενη βάση για το φίλτρο με αφαιρούμενο φίλτρο και stop ροής

Αυτόματη απενεργοποίηση

Ένδειξη στάθμης νερού

Κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης με ενδεικτική λυχνία

Θερμαινόμενη βάση για την κανάτα

Ένδειξη στάθμης νερού στην γυάλινη κανάτα

Ισχύς 1000W

Χωρητικότητα max 10 φλιτζάνια

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.