Αγαπητοί πελάτες,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό παραλαβές από το κατάστημά μας γίνονται μόνο σε περιπτώσεις που έχει προηγηθεί παραγγελία ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή είτε με κάρτα είτε με διατραπεζική μεταφορά (περισσότερες πληροφορίες για τους λογαριασμούς θα βρείτε στην ενότητα “Τρόποι πληρωμής”). Τέλος, οι συναλλαγές εκτελούνται στην είσοδο του κτιρίου τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Mercato.gr

Ακουστικά Κεφαλής Skullcandy Uprock Λευκά S5URDY-336 + Δώρο Ακουστικά Skullcandy Ink'd 2.0 Μπλε

Skullcandy

260-SKL-0974

Νέο

Τα εξωτερικά ακουστικά Skullcandy Uprock ήρθαν για να σε συναρπάσουν με μοναδικό design σε συνδυασμό με πολύ αναπαυτική χρήση. Κατασκευασμένο με μαλακά δερμάτινα μαξιλάρια και με στόχο την άνετη επαφή με το κεφάλι, προσφέρεται για πολύωρη χρήση. Χάρη στην σχεδίασή του, προσφέρει απόλυτη ποιότητα ήχου με δυνατά μπάσα και απίστευτη ακρίβεια στις νότες. Το καλώδιο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μην μπλέκεται και έτσι θα μπορείς να τα μετακινείς εύκολα στην τσάντα σου χωρίς κανένα πρόβλημα. Η σύνδεση γίνεται απλά και γρήγορα με το ειδικό βύσμα πάχους 3.5mm.

-ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ Skullcandy Ink'd 2.0.

Περισσότερες πληροφορίες

€ 24.90

με ΦΠΑ

Τύπος Ακουστικών: Κεφαλής

Σύνδεση: Ενσύρματα

Ήχος: Στερεοφωνικός

Διαστάσεις: 184x79x220 χιλ.

Τύπος Βύσματος: 3.5 mm Gold Plated Jack

Κατασκευαστής: Skullcandy

Βάρος;130.00 g

Χρώμα: Άσπρο

Δώρο τα Ακουστικά Skullcandy Ink'd 2.0

Αποδοχή

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο mercato.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες. Παραμένοντας στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.